این کار دو قسمت اساسی داره، که قسمت اول انجام شد. قدمهایی که تویه این مرحله برداشتم همگی مبنای قابل توجهی داشتن، به نظرم همگی درست بودن و به جا. انجام دادن دو قسمت از یک مقاله کلی، نوشتن اصول کلی و پایههای جهانسازی و سه ماه وقت گذاشتن برای کامل کردن اپلیکیشن فرم. شاید بشه اینطوری گفت که کیفیت مجموعهی این سه کار در این مرحله، جیزی نزدیک به چهل و هشت درصد مطلوبیت در فانکشنلیتی و افیشنسی داشت، اما به نظرم منطقیترین راه بود.
همراهی س، بخشی از کارو آسون کرد، یادم نخواهد رفت، موقعیو که زنگ زد. کاملا کلافه بودم و به زور داشتم میرفتم سلف. و واقعاً pepped me up، و اصل ماجرا که حقیقتاً gistی از همهی نامربوطهایی بود که به نوعی بهشون مبتلا شده بودم، در واقع قراره که مجموعهای از alternative هایی که برای تسکین درداصلی استفاده میکردم به کار بیان، و استفاده بشن. در واقع همینها به من shadeی از nerd بودن میدن که احساس می کنم بخش قابل توجهی از impression هایی که روی OA گذاشتم حاصل همین mindset بود.
و در مورد نتیجه، که بازی دو سر برده، احتمالاً. احتمال تجدید درخواست نسبتاً کمه، در صورت عدم اقبال. باید دید و منتظر ماند. هفت هفته دیگر.
همین.
درباره این سایت